Quickscan - Pakket 4

Softwarekosten € 0 per maand

Demofilm rubricering

U brengt uw administratie bij Went administratie en belastingadvies langs of stuurt het per post aan ons op. Wij verzorgen deze volledig voor u. Dat wil zeggen dat u alle facturen netjes achter de bankafschriften opruimt en dat Went administratie de stukken inboekt. Na verwerking zullen wij u een rubricering verstrekken zodat u inzicht heeft in uw administratie.

Jaarlijkse kosten totale dienstverlening vanaf € 1.750

In dit pakket heeft u alleen kosten voor de verwerking van de administratie. Geen softwarekosten. Hoe hoog de kosten voor het verwerken zijn, is uiteraard afhankelijk van de omvang van uw administratie. Door onze ervaren medewerkers, snelle hardware en software en scherpe tarieven zijn deze kosten veelal een stuk lager dan bij de accountantskantoren en de meeste administratiekantoren.

Wij kunnen u een totale dienstverlening aanbieden voor een vanafprijs van € 1.750 per jaar. Deze prijs is inclusief  een jaarrapport en fiscale aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en/of vennootschaps- belasting.  Alle belastingadvisering is hierin ook inbegrepen, zodat u nooit een cent teveel belasting betaald!

< Terug naar vorige stap

Standaard digitale dienstverlening van Went Digistratie