Quickscan - Pakket 3

Softwarekosten € 60 per maand Demofilm papierloze administratie

U levert uw inkoop- en verkoopbonnen aan door middel van een online applicatie. Uw facturen en bonnen scant u in via dit programma en worden daarna vanzelf aan ons kantoor verzonden. Wij dragen zorg voor de verdere verwerking van uw administratie. Via de online applicatie heeft u vervolgens volledig inzicht in uw administratie. Bekijk de demofilm om een goede indruk te krijgen!

Samen met u bespreken wij uw kernwaarden waarop u uw organisatie stuurt. Wij zorgen dat u al die informatie simpel en online gepresenteerd krijgt. Zodoende kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteit.

Door het boeken met een debiteuren- en crediteuren subadminstratie krijgt u bij ons ook inzicht per klant of per leverancier (per debiteur of crediteur). Met een simpele klik op een knop ziet u hierdoor bijvoorbeeld de omzet per klant of hoeveel u per jaar bij een leverancier heeft ingekocht. Inzichten die in de meeste MKB-administraties ontbreken.

Jaarlijkse kosten totale dienstverlening vanaf € 2.450

Naast de softwarekosten ad € 60 per maand, zijn er ook kosten voor het verwerken van de administratie. Hoe hoog die kosten zijn, is uiteraard afhankelijk van de omvang van uw administratie. Door onze ervaren medewerkers, snelle hardware en software en scherpe tarieven zijn deze kosten veelal een stuk lager dan bij de accountantskantoren en de meeste administratiekantoren.

Wij kunnen u een totale dienstverlening aanbieden voor een vanafprijs van € 2.450 per jaar. Deze prijs is inclusief  een jaarrapport en fiscale aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en/of vennootschaps- belasting.  Alle belastingadvisering is hierin ook inbegrepen, zodat u nooit een cent teveel belasting betaald!

< Terug naar vorige stap

Standaard digitale dienstverlening van Went Digistratie