Quickscan - Pakket 1

Softwarekosten € 30 per maand Demofilm boekhoudarchief

U brengt uw administratie ongesorteerd bij Went administratie en belastingadvies langs of stuurt het per post aan ons op. Wij verzorgen de digitalisering en verwerking van uw administratie. U ontvangt van ons software waarmee u altijd en overal in uw administratie kunt kijken. Bekijk de demofilm om een goede indruk te krijgen!

Samen met u bespreken wij uw kernwaarden waarop u uw organisatie stuurt. Wij zorgen dat u al die informatie simpel en online gepresenteerd krijgt. Zodoende kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteit.

Door het boeken met een debiteuren- en crediteuren subadminstratie krijgt u bij ons ook inzicht per klant of per leverancier (per debiteur of crediteur). Met een simpele klik op een knop ziet u hierdoor bijvoorbeeld de omzet per klant of hoeveel u per jaar bij een leverancier heeft ingekocht. Inzichten die in de meeste MKB-administraties ontbreken.

Jaarlijkse kosten totale dienstverlening vanaf € 2.950

Naast de softwarekosten ad € 30 per maand, zijn er ook kosten voor het verwerken van de administratie. Hoe hoog die kosten zijn, is uiteraard afhankelijk van de omvang van uw administratie. Door onze ervaren medewerkers, snelle hardware en software en scherpe tarieven zijn deze kosten veelal een stuk lager dan bij de accountantskantoren en de meeste administratiekantoren.

Wij kunnen u een totale dienstverlening aanbieden voor een vanafprijs van € 2.950 per jaar. Deze prijs is inclusief  een jaarrapport en fiscale aangiften omzetbelasting, inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting. Alle belastingadvisering is hierin ook inbegrepen, zodat u nooit een cent teveel belasting betaald!

< Terug naar vorige stap

Standaard digitale dienstverlening van Went Digistratie